Jalkahoidot

Rooma Rauhoittava laventeli jalkahoito

Laventelikylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkaus sekä rauhoittavan laventeli hieronnan

Hoidon kesto: 75min
Hoidon hinta: 75€
Varaa aika
Sydney Virkistävä eucalyptus jalkahoito

Eucalyptyskylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkaus, sekä virkistävän eucalyptus hieronnan

Hoidon kesto: 75min
Hoidon hinta: 75€
Varaa aika
Peking Tasapainottava patsuli jalkahoito

Patsulikylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston , hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen sekä tasapainottavan patsulihieronnan

Hoidon kesto: 75min
Hoidon hinta: 75€
Varaa aika
Mumbai Rentouttava santelipuu jalkahoito

Santelipuu kylvyn,kuorinnan, kovettumien poiston, hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen sekä rentouttavan santelipuuhieronnan

Hoidon kesto: 75min
Hoidon hinta: 75€
Varaa aika
Helsinki Tuoksuton jalkahoito

kylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, hionnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, halutessa kynsien lakkaus sekä hieronnan

Hoidon kesto: 60min
Hoidon hinta: 60€
Varaa aika

Yumibrows-hoidot

YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Yumilashes-hoidot

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Yumi™Lashes hoito kestää vain noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti. Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Vuonna 2019 olemme tuoneet markkinoille uuden version Yumi Lashes -käsittelystä (versio 2.0 “Made in France”). Uudessa versiossa on uusi silikonimuotti, uusi erittäin tehokas koostumus ja uudet helppokäyttöiset välineet. Käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin tyvestä lähtien täysin turvallisesti, ja käsittely sopii myös herkille silmille. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa.

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

Yumilashes hoito Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Hoidon kesto: 90 min
Hoidon hinta: 85€
Varaa aika
Yumibrows hoito YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

Hoidon kesto: 90 min
Hoidon hinta: 50€
Varaa aika
Yumilashes ja Yumibrows hoidot Yumilashes ja Yumibrows hoidot pakettihinnalla.

Hoidon kesto: 180 min
Hoidon hinta: 125€
Varaa aika

Ripset ja kulmat

Kulmien ja ripsien väri sekä muotoilu
40€
Ripset tai kulmat värjäys
25€

Meikit

Päivä
(60 min) 65€
Ilta / Juhla
(90 min) 95€